zurück zur Sammlungsübersicht     

Honda Amaze er udviklet hos Honda R & D-Asia Pacific Co, Ltd  i Bangkok, Thailand efter omfattende markedsundersøgelser i Indien af folks kørselsbehov og livsstil. I 2013 var Indien er det første land til at lancere Amaze med Hondas nyeste i-DTEC dieselmotor teknologi udover den vellykkede i-VTEC benzinmotor.

Yoshiyuki Matsumoto fra Honda Motor Company og repræsentant for udvikling, fortæller om udviklingen af ​​Amaze, "Honda Amaze er vores mest strategisk model på det indiske marked og er blevet udviklet med stærkt fokus på indiske krav. Honda Amaze og den kompakte i-DTEC dieselmotor er tekniske vidundere, og vi er meget overbeviste om, at vi vil overgå kundens forventninger og vil sætte nye standarder i branchen i form af design, emballage, kabine komfort og brændstofeffektivitet. ".

Honda Amaze har en 1,5 ltr. 4-cylindret DOHC i-DTEC dieselmotor med et brændstofforbrug på 25,8 km/ltr. Me den effekt på 100HK @ 3600rpm og et drejningsmoment på 200 Nm @ 1750 rpm.

Benzinmotoren på 1.2ltr og  4-cylindret SOHC i-VTEC har en maksimal maksimal ydelse på 88 hK @ 6000 rpm og drejningsmoment på 109 Nm @ 4500 rpm,  med en  brændstoføkonomi på 18 km/l for MT og 15,5 km / l for AT.

Amaze fås i 4 udstyrsversioner i benzin og diesel varianter - E, EX, S og VX med manuel gearkasse. Derudover vil Amaze være tilgængelig i Automatgear i S og VX benzinudgaverne.


Amaze